Tuesday, December 8, 2009

Meet My Friend Vol. 1 : Azwan



Azwan namanya...sedap la sgt name tuh...tapi dia ni jenis bangang macam peti sejuk..ahahha...nickname : jake,wan,boroi,botak,hitam,komander jake boroy, ja-ke(sebutan bahasa melayu)..latar belakang dia aku tak tau (null), haha. Tapi bila dia nyanyi, boleh tahan jugak mamat ni, umpama itik pulang petang, ayam panjat pokok, unggas bertempik, burung men-cit cit " cit!..Cit!...citt..!..." lalu nampak ulat, apalagi, tanpa segan silu dan konfiden, burung tu pun makan la ulat ni, kesian si ulat, baru sahaja ingin menjadi rama-rama yg cantik jelita, seperti bidadari dari kayangan. Genre yg dia minat boleh tahan la, ska punk.



ini adalah penampakan jake dari belakang. Ada gaya model Sub zero?..haa, inilah dia si jake. Korang lihatlah kehebatan beliau merangkak sambil berlari!. sangat dasyat. Masih ada lagi pose2 ala sexy macam Naomi Campbell dari jake, tapi apakan daya. Jodoh tiada.


p/s: Section ini masih dalam tempoh percubaan. Jika sambutan menggalak kan,. Lebih banyak rakan2 saya yg  akan di review,dan saya akan investigate latar belakang si polan dan si polin( perempuan laa! ) dgn lebih dasyat!..jika anda ingin menunjukkan sambutan anda, sila lampirkan photo, profile, email, alamat surat menyurat beserta no. surat beranak di ruangan komen yg telah disediakan. diikuti dengan #.

3 comments:

kaprileader said...

cam syal
jake ntah tw ke x ni

Pozie Vengeance said...

jake taw..ahahha...

KNue KnUe said...

hey.. aku bgtaw jake aku tu kang.. ha.. jage ko pojie.