Thursday, December 10, 2009

Hari yang Baik..dengan akhir yang Palat!

erm...tajuk tu agak kontroversi kan? betul!, aku ingin mengatakan disini bahawa result aku macam palat!
korang mesti ingin tahu result aku atau mungkin sekali ingin mengetahui ape sebenarnye palat? Bagi Komander Intake 44 mmg tidak asing lagi perkataan palat ini kerana hari-hari pun terpalit di muka seseorang itu palat..banyak ketul!, hebat kan!

1stly result aku teruk nak mati! nasib baik tak mati, goddamn! pozie oh pozie, kau dah hanyut, baik kau sedar balik, serious shit kau dah hanyut teruk, kau pegy uitm nak belajar kan, kau bangge sangt dengan course kau tapi pointer kau teruk macam hanjheng buat ape bro? sedarlah sikit, kau bukan orang senang! begitulah aku bermotivasikan diri ini dengan sepenuh penuh motivasi bagai sebuat peti sejuk yang penuh dengan motivasi.

And aku dpt 1 lagi news, aku kena balik kampung hari sabtu, thats mean, tomorrow is the last day for me in kuantan, and aku tak tau la lepas tu aku balik kuantan or tak, so lina, tika, fikry, meor, n afi, bila nak keluar ramai ramai ni, aku dah naik darah dah ni, nak contact sorang ni kalah nak contact Sultan Pahang lagi! janganlah macam ni, kawan dah lama kan!

malas lah nak merapu, blog aku nie patutnya nak bagi orang happy tahap gaban sambil membuat air susu yg enak, lebih enak jika buat air horlick atau pun kopi kapal api dimana motonya adalah " betul betul KAW!".

erm...tu jelah kot, ketidakpuasan hati aku yg kecil lagi fragile(amboiii fragile!)...bye guys, aku taknak moody2 dah tulis blog lepas ni...tak syokkk!

6 comments:

Anonymous said...

TAH PAPE AH KO NI KETOT!!!
NGAROT GILE...
HAHAHA..
LANJIAO PUNYE OLANG..
ISK2..

cik yaya said...
This comment has been removed by a blog administrator.
cik yaya said...

sungguh kasihan:(

Pozie Vengeance said...

siapakah kau?...mesti jake ni!

Faiz Syazwan said...

yeah, itu dia..aku menembusi ko punya blog plak..way to go poji..leh jd pelapis aku la ni..hahaha..:P

Pozie Vengeance said...

wey paizz!..kau pon ade!?..aahahha...thx broo!