Sunday, January 10, 2010

kawanku yang hebat!



kepada sesiapa yg berkenaan...ahaha, this one for you,gila lah, amat sedih pedih tahap kena sambal belacan kat muka, bak kata org, 'terbaikkkkkk' (huruf 'k' dibunyikan dengan pekat sekali, bkn dua kali.), ade la sorang kawan ni, dia ni baik la., tapi ttbe ade skali ni, dia dtg la berdekatan dengan tempat aku belajar, tapi, tak bgtau langsung, call, msg mahupun kepulan asap tidak kelihatan di langit biru tatkala burung pulang petang, itik masuk kolam, hahaha. gila terasa hati beb!..kau lupa kawan!. takpa lah, btw, sorry wont cure :). thats all folks,



p/s: bkn taknak nyanyi utk kau,haha, aku takut.  :)

3 comments:

Qaddafi said...

sape nii??

Pozie Vengeance said...

kau tgk kat friend aku..org plng 1st skali...

aEzA said...

hahaha! kecyan~ dia mmg mcm tue..
hahha * ril.. sgaja nk kutuk! haha